Pets & People

Holistische praktijk voor Healing Touch en Aromatherapie

Wie zijn we?

Ria Roosendaal

Healing Touch for Animals® Certified Practitioner & Instructor Europe,

Healing Touch for Humans practitioner, Aromatherapist

Henriëtte Roosendaal

Healing Touch for Animals® Certified Practitioner & Instructor Europe,

Healing Touch for Humans practitioner, Aromatherapist

We hebben een passie voor dieren en hun relatie met mensen, ons doel is dieren te ondersteunen bij hun gezondheid en welzijn.

Van kinds af aan houden we van dieren en waren we altijd in de buurt van paarden, honden, katten en andere dieren te vinden. Toen was er al een speciale connectie met de natuur en de dierenwereld in het bijzonder.

Door persoonlijke ervaringen met onze paarden beseften we dat dierenartsen heel kundig zijn, maar vaak alleen kijken naar de zere plek en niet naar het dier als geheel. De dingen die om hen heen gebeuren hebben direct invloed op hoe ze zich voelen en op hun gezondheid. Dit was de start van onze studie dierenhealing. 

In 2005 gaf Carol Komitor (founder) de eerste Healing Touch for Animals® / Healing Touch voor Dieren cursus in Nederland en hebben we in de daarop volgende jaren de opleiding in Amerika afgerond. Sinds 2010 zijn we gecertificeerde practitioners (HTACP's). En na een uitgebreide aanvullende training zijn we sinds 2011 ook de docenten voor de level 1 t/m 4 cursussen in Europa.

HTA in combinatie met Aromatherapie kan elk dier -groot of klein- helpen. We hebben veel ervaring met honden, katten en in het bijzonder met paarden. Elke behandeling wordt afgestemd op de individuele behoefte van het dier, ook wordt de relatie met de eigenaar en de omgeving hierin betrokken.

Aangezien we 3 levels Healing Touch voor mensen hebben afgerond, behandelen we ook mensen. We hebben al vele dieren en hun eigenaren succesvol behandeld.

Kijk voor de testimonials op deze pagina

dierenhealing, aromatherapie, healing, essentiële oliën, young living